sobota, 10. junij 2017

Kaktusi za rojstni dan

Po dolgem premoru sem se spet lotila ustvarjanja ... konec šolskega leta je toliko stvari, da zvečer komaj čakam na posteljo in ne na ustvarjanje.

Kaktusi ... tokrat sem za motiv uporabila pobarvanko s spleta, prihodnjič upam, da bom imela kašno štampiljko s kaktusi, saj so mi te skromne rastline zelo všeč ... prave borke v naravi.


Najprej sem na podlago natisnila kaktus v zeleni barvi, nato sem ga pobarvala s Copic markerji ter ga nalepila na podlago za voščilnico. Še prej sem izdelala "krilca" voščilnice: pravokotnik sem prerezala na eni tretjini ter posredi izrezala krog. Tako sem vedela, kam moram natisniti kaktus, da kuka skozi okno.

Nazadnje sem odtisnila še voščilo. Uporabila sem Distress Inke, Old Rose in Pumice Stone, slednjega sem uporabila le na spodnjem robu. Nato sem odtis posula z reliefnim prahom, ki ima mavrični lesk. In voščilnica je narejena.

Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:




UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
Najlepši par (Prisrčne čestitke)
PAPIR
recikliran kos papirja
BARVE
VersaMark; Distress Ink (Old Rose, Pumice Stone); Izink (Jasmine); Artemio embossing powder (Holographic); Copic markerji
DODATKI
/
REZALNE ŠABLONE/
DIES
Najlepši par (Pravokotniki s šivi; Šivani krogi)
PRIPOMOČKI
Papermania heat tool; Big Shot;  tiskalnik Epson L800

3 komentarji:

Valentina B pravi ...

Še ena duša, ki konec leta diha na škrge. Ampak je po napornih dnevih, tako prijetno sesti za ustvarjalno mizo ;) Zelo, zelo mi je všeč postavitev in ideja z zapiranjem :) In kaktuse tudi sama obožujem tako na voščilnicah kot tudi v lončkih. :)
P.s: Na mojem naslovu bizjak.valentina(at)gmail.com čaka presenečenje. :)

Leigh Penner pravi ...

Very pretty take on the inspiration photo!

Julie B pravi ...

Ingenious take on the sketch.
Thanks for sharing at ATSM. :)

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022