sreda, 16. avgust 2017

Voščilnica za prijateljico

Lahko bi rekla, da je ime Metka sinonim za prijateljico, saj je že v osnovni šoli bilo tako ime najboljši prijateljici, potem pa sva nadaljevali šolanje vsaka na svojem koncu, a jaz sem spet dobila sošolko Metko, ki je postala najboljša prijateljica ... in spet se je ponovilo na študiju ... Ta voščilnica pa je za eno drugo oz. četrto gospo, ki se tako imenuje.


Na podlago sem najprej položila kos gaze, ki sem jo na hitro namočila v mešanici vode in Distress Inka Tattered Rose z kančkom Worn Lipstick. Isto kombinacijo sem uporabila tudi za senčenje ozadja. Uporabila sem kar stran iz knjige, ko pripravljam knjige za dnevnike, iztrgam vsako drugo stran, zdaj jih imam na pretek in nekako jih moram porabiti ; )


Nazadnje sem se poslužila še svojege rezalne mašine, da sem izrezala mrežasto ozadje in rožico, privezano na vrvico. V kompletu sta bili dve, vendar je bila večja prevelika in manjša pa premajhna, tako sem naredila kompromis in izrezala majhno iz belega papirja, od večje pa sem uporabila le cvet, ki sem ga izrezala iz pergamenta, da barva podlage nežno pronica skozi in tako mehča celoto.


Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:

UPORABLJENI IZDELKI – USED PRODUCTS
ŠTAMPILJKE
/
PAPIR
Anita's Cards and envelopes (A6 white); domača zaloga papirja; reciklirana knjiga; pergamentni papir
BARVE
Distress Ink (Tattered Rose; Worn Lipstick; Pine Needles; Peacock Feathers); Sakura Micron (0,1 - 0,8 mm)
DODATKI
gaza
REZALNE ŠABLONE/
DIES
Memory Box (Precious daisies); Nellie Snellen (Photo frame; Eastern oval border); X-Cut (Everyday gift tag set)
PRIPOMOČKI
Papermania heat tool; Big Shot

6 komentarjev:

Jan pravi ...

Wow, this is stunning MaMi! So many gorgeous details and I love the way your white flower pops against the colourful background elements. Thanks for sharing with us at Just Add Ink this week.

Chantell Randall pravi ...

Wonderful use of textures and shapes. I love how tactile this card looks. Chantell Just Add Ink

Narelle Farrugia pravi ...

Oh this is such a cool card! i love how you've used the colours to create your vibrant detailed card. Thanks for joining us at Just Add Ink this week!

KimB pravi ...

This makes me think of flowers or snowflakes. I love how delicate the die cut is and how lovely it looks against the colours. Thanks for joining us at Just Add Ink this week.

Carolynn Sander pravi ...

OMG! This is spectacular! I am so so happy that you joined in with the TGIF Challenge this week so that I could view this fabulous card! Cheers! 💖

Michelle W pravi ...

Gorgeous card, thanks for joining us at CAS-ual Fridays.

Ne prezrite ...

Priznanja in nagrade v aprilu 2022